Solutii Complete

Email
office@horeco.ro
Număr de telefon
+ 40 (758) 046 629

Peste 22 de ani experiență în industria frigului

HORECO a dezvoltat mai multe proiecte greenfield în domeniul alimentar, pe care vă invităm să le vedeți aici. Horeco ofera soluții complete de refrigerare, congelare rapidă pentru abatoare și depozite de frig de fructe sau legume.

Un alt segment al activității noastre reprezintă centrele de logistică. Găsim soluții tehnice pentru orice tip de activitate ce implică crearea unui mediul controlat.

 

Orice afacere în domeniul HoReCa, indiferent de mărimea acesteia, are nevoie de instalații frigorifice. HORECO oferă servicii complete și sisteme de racire, refrigerare sau congelare de la vitrinele frigorifice pentru expunerea produselor în magazine alimentare sau cofetărie, supermarket sau hipermarket,  până la camere frigorifice cu mediu controlat. Vitrine frigorifice orizontale sau vitrine frigorifice verticale, dotate cu echipament de racire cu unitate de condensare integrată pentru HoReCa. Pentru detalii vă invităm sa vizitați pagina noastră de mobilier frigorific comercial și echipamente comerciale de refrigerare, departament special creat pentru HoReCa.

Sisteme de racire, refrigerare sau congelare pentru HoReCa

Structural STEELWORK

Multi ani de competenta in manufacturarea si asamblarea precum si personalului experimentat pe o parte si cele mai recente echipamente pe de alta parte sunt baza abilitatii noastre in constructii de otel. Daca implica constructii de metal optimizate sau hale industriale cu uz universal, impreuna noi dezvoltam solutii integrate pentru tine si prin fabricarea bine gandita a elementelor structurale,am creat conditia prealabila pentru o rapida ulterioara,precisa si la timp asamblare.

Indiferent de marimea proiectului, tinem cont de fiecare detaliu!

Panouri de perete izolante

Gama noastra larga de panouri de perete izolate poate realiza cele mai creative viziuni si intalni cele mai exigente regulatii si necesitati.
Peretii izolanti,panourile de acoperis si produsele de depozitat la rece asigura un estetic placut,eficient energetic si solutii eficiente din punct de vedere al costului servind arhitectural,comercial si industrial si marketurile de stocare la rece.Panourile noastre de perete metalice izolate,sistemele metalice de acoperis si produsele de depozitare la rece insusesc ansambluri superioare R-value,impermeabil de de etanșate,umezeala excepționala si controlul asupra conducerii vaporilor.Panourile de metal izolate ca sistem de perete izolat cu o singura componenta creste viteza de constructie deoarece ei micsoreaza intarzierile si nevoie pentru multiple schimburi.Pentru ca folosesc materiale diferite,precum otel izolat si aluminiu izolat,spuma izolanta pentru sistemele de perete din metal,panouri de acoperis si produse de panouri de stocare rece sunt capabile sa se potriveasca in fiecare aplicatie a cladirii.

Usi industriale si rampe de incarcare
Portile industriale se deschid vertical si creeaza acel spatiu inainte si in spatele usii.Elementele usii sunt localizate paralel cu podeaua,deasupra deschiderii sau in functie de orientarea acoperisului.Usile sectionale de otel a cate 50 serii,combinarea aluminiului cu otelul sau aluminiul transportat printr-o diversitate de program unica,design-ul de top si siguranta certificarii.Usile compacte sectional prind fiecare panou in zigzag chiar in spatele pragului.Adancimea de penetrare scazuta este in particular avantajoasa pentru luminatoare,acoperisuri si fațade de sticlă.
Rampele de incarcare sunt solutii create pentru ca echilibreaza corespunzator diferenta dintre platformele pentru camioane si rampele de incarcare.Prin urmare incarcatura poate fi incarcata sau scoasa din camion printr-o singura miscare orizontala.Constructiile de otel solid cu o platforma rezistenta la torsiune incat chiar si incarcaturile inegale ale camioanelor care le inclina intr-o parte. Sistemul hidraulic fiabil cu doi cilidri de ridicare si un cilindru cu clapeta sau telescopic se potriveste in orice situatie,este usor de folosit si in special sigur.Precum aceste rampe de incarcare prevad supape de siguranta in cilindrii de ridicare,este asigurat ca acestia sa se opreasca foarte rapid in cazul unei urgente.Este important cand un camion porneste prea devreme cu rampa inca asezata pe platforma acestuia.
Usa industriala de refrigerare

Valoarea de izolare a unei usi de 80 de milimetri este considerata mai marea decat cea a unei usi de 40 de milimetri.In plus,panourile sunt termic separate.Practic se arata ca in medie o usa este inchisa mai mult de 90 la suta tot timpul.O usa izolata in mod particular duce la o considerabila economisire a energiei si este o alegere raspundere sociala.

Profiluri de protectie

O gama larga de profile de pvc pentru protectia rafturilor de depozit.
Proiectate pentru a proteja accesul la portile sau usile mari de la traficul imens sau pur si simplu marcheaza zone restrictionate pentru pietoni.Full echipate cu accesorii fixe.Un nou sistem de bare de protectie specific pentru protectia zidurilor rezistent impotriva miscarilor carucioarelor.Creat urmand o inovativa tehnica de design ce combina viteza si simplitatea in vederea instalarii si curatarii.

Automatizari si solutii electrice

Horeco ofera o gama larga de panouri electrice automate pentru echipamentele de refrigeratie.Am creat proiecte si implementari la cererea oricarui tip de panouri electrice pentru frigider.Specialistii si inginerii nostri pot implimenta solutii de control al temperaturii,sisteme automatizate de tip SCADA,solutii pentru distributie a puterii si solutii de monitorizare.

Proiecte recente