Abatoare și Măcelării

Email
office@horeco.ro
Număr de telefon
+ 40 (758) 046 629

Horeco furnizează echipamente și instalații de congelare pentru abatoare și măcelării

Echipamente și instalații de congelare și refrigerare pentru abatoare și măcelării.

Horeco furnizează echipamente de congelare pentru abatoare și măcelării. Camerele frigorifice proiectate de Horeco pentru abatoare și măcelării respectă toate normele în vigoare. Scopul este acela de a stoca produsele pentru perioade lungi, după ce au fost anterior înghetate printr-un tunel de congelare.

Horeco proiectează și furnizează servicii complete pentru congelare și/sau refrigerare pentru abatoare.

Am implementat în proiectele noastre, managementul energiei – proiectarea, planificarea și instalarea sistemelor de monitorizare  și control al instalațiilor de refrigerare și congelare.

Proiectăm sisteme de ventilatie din abatoare. Acestea trebuie elimine rapid aerul alterat din zona murdară și să controleze intrarea aerului proaspăt și crearea unei subpresiuni, în acea zonă pentru a împiedica mirosurile să migreze din zona murdară în zona curată.

Pentru detalii, nu ezitati să ne contactați prin formularul de contact. Un specialist Horeco vă stă la dispoziție cu detalii și propuneri concrete pentru dezvoltarea afacerii dumneavoastră.

Viziunea noastră este de oferi clienților noștri  soluții nepoluante pentru congelare și refrigerare bazându-ne pe cercetare, tehnologie și dezvoltarea continuă a practicilor de afaceri. Vă mulțumim!

HORECO, Keep Cool! – 40 de grade Fahrenheit

Proiecte recente