Echipamente de racire industriala

Email
office@horeco.ro
Număr de telefon
+ 40 (758) 046 629

Peste 22 de ani experiență în industria frigului

Compresoare

SABROE (NH3) – Compresor pentru instalații de refrigerare cu amoniac

Calitatea și fiabilitatea compresoarelor și a echipamentelor SABROE, sunt principalele caracteristici care le fac ideale pentru a construi soluții de refrigerare specializate. Tehnologia compresorului SABROE și experiența Horeco în domeniul refrigerării pot fi combinate pentru a dezvolta soluții noi și inovatoare. O selecție a soluțiilor standard este prezentată în partea dreaptă.

Vaporizatoare si condensatoare

Pentru un climat de lucru plăcut în încăperile de depozitare la rece este foarte important să se prevină scaderea umiditatii și să se mențină un nivel de zgomot cât mai scăzut. Producatorii de instalații frigorifice au dezvoltat echipamente specifice pentru astfel de încăperi, care permit o rutare optimă a fluxului de aer. Ventilatoarele  sunt cu turație reglabilă și prin urmare, funcționează eficient la o viteză redusă. În funcție de domeniul de aplicabilitate, HORECO furnizează și echipamente tratate anticoroziv (SO2) pentru depozite cu atmosferă controlată.

Cerințele igienice sunt foarte ridicate în industria alimentară drept pentu care marea majoritate a echipamentelor furnizate de HORECO sunt certificate HACCP privind siguranța alimentară.

Principalele caracteristici care se regăsesc în proiectarea echipamentelor pentru a respecta certificarea de mai sus includ:

-Materialele folosite la construirea echipamentelor sunt aprobate pentru  industria alimentară

-Proiectarea echipamentelor este facută astfel pentru a fi ușor de curățat.

-Echipamentele au în dotare elemente componente dimensionate proporțional pentru eliminarea condensului.

-Echipamentele nu au componente sau parti constructive în care se pot acumula reziduuri și impurități.

Umidificatoare

Umiditatea aerului este un parametru important pentru confortul personalului din  mediile industriale și comerciale; nivelul corect de umiditate al aerului garantează un sentiment de bunăstare și productivitate la locul de muncă.

În procesele industriale, controlul umidității aerului este necesar pentru a asigura stabilitatea procesului, calitatea produsului și  respectarea standardelor legale în vigoare.

HORECO furnizează soluții industriale de umidificare a aerului pentru orice tip de aplicații, inclusiv pentru medii cu atmosferă controlată.

Pentru detalii, nu ezitati să ne contactați prin formularul de contact. Un specialist Horeco vă stă la dispoziție cu detalii și propuneri concrete pentru eficientizarea afacerii dumneavoastră.

Viziunea noastră este de oferi clienților noștri  soluții nepoluante pentru congelare și refrigerare bazându-ne pe cercetare, tehnologie și dezvoltarea continuă a practicilor de afaceri. Vă mulțumim!

HORECO, Keep Cool! – 40 de grade Fahrenheit

Proiecte recente