Despre Noi

Email
office@horeco.ro
Număr de telefon
+ 40 (758) 046 629

Peste 25 de ani experiență în industria frigului

Keep it Cool! -40 degrees Fahrenheit

HORECO este un furnizor de  soluții pentru orice tip de activitate ce implică crearea unui mediu controlat. Proiectăm și  construim centre logistice, abatoare, depozite de frig pentru legume și fructe și controlăm  temperatura pâna la -40 de grade fahrenheit. Nu întâmplător am ales ca parte din slogan      „-40 de grade fahrenheit” .  Este singura temperatură egala în cele două unități de măsură, Fahrenheit și Celsius. Toate echipamentele noastre măsoară temperatura în grade Celsius de altfel unitatea de masura  Fahrenheit nu mai este folosită în scopuri non-științifice.

HORECO a fost înființată  in 1995 cu capital privat 100% românesc. De atunci, oferim soluții complexe de control al temperaturii pentru utilizatorii industriali, centre logistice, abatoare, depozite frig și hipermarket-uri.

Am realizat mai multe proiecte greenfield și  avem experiență  în dezvoltarea instalațiilor frigorifice cu dioxid de carbon, expertiză ce necesită dotări tehnice și pregatire specială a personalului.

Am implementat în proiectele noastre, managementul energiei – proiectarea, planificarea și instalarea sistemelor de monitorizare  și control al instalațiilor de refrigerare și congelare.

Misiunea noastră este să facilităm accesul clienților noștri  la noile tehnologii pentru congelare și refrigerare, să oferim servicii complete pentru industria alimentară.

Viziunea noastră este de oferi clienților noștri  soluții nepoluante pentru congelare și refrigerare bazându-ne pe cercetare, tehnologie și dezvoltarea continuă a practicilor de afaceri.

Principalele abilități ale organizației sunt:

  • Flexibilitate în afaceri
  • Proiectare asistată
  • Construcție și instalare
  • Întreținerea sistemelor
  • Service
  • Consultanță

 

Organizația este certificată ISO 9001: 2015 si ISO 14001: 2015. Standardul ridicat pentru siguranță tehnică, calitate și protecția mediului este certificat de TUV Thüringen Austria și RINA Simtex.

Skills

Proiecte Recente