ULO (CA)

Email
office@horeco.ro
Număr de telefon
+ 40 (758) 046 629

Horeco furnizează camere cu atmosferă controlată

Camerele cu atmosferă controlată pentru legume fructe

Horeco a proiectat și construit depozite cu atmosferă controlată pentru mai mulți producători de legume-fructe. Nu se poate opri degradarea fructelor sau a legumelor dar noi, Horeco,   putem crea condițiile optime pentru a întârzia acest proces.

Camerele cu atmosferă controlată reprezintă singura soluție în totalitate ecologică, pentru a păstra fructele și legumele pentru perioade lungi, prin simplu fapt că nu se intervine asupra lor cu conservanți chimici sau pesticide.

Depozitarea în atmosferă controlată încetinește pierderea calității legumelor și fructelor după recoltare păstrând atât valorile nutriționale cât și cele comerciale.

Camerele cu atmosferă controlată proiectate de Horeco sunt construite din panouri termoizolante speciale,  perfect sigilate pentru  a crea spațiul de depozitare cu atmosferă controlată. Ușile furnizate sunt special proiectate pentru camere cu atmosferă controlată, echipate cu garnituri speciale si multiple sisteme suplimentare de închidere, pentru a asigura o inchidere perfect etansa.

Solutia de refrigerare cu atmosferă controlată, furnizată de Horeco este compusă din mai multe sisteme:

Instalația de absorbție a dioxidului de carbon (CO2). Se folosesc filtre speciale de carbon activ pentru a menține o concentrație constantă  de CO2 în condițiile în care concentrația de oxigen este foarte scăzută.

Instalația de absorbtie de etilenă permite menținerea unui nivel foarte mic de etilenă în celulele frigorifice, eliminând efectele negative pe care aceasta le are asupra fructelor si legumelor. Acest  sistem poate absorbi și alte gaze nocive, cum ar fi dioxidul de sulf și hidrocarburile.

Generatorul de azot produce „azot ecologic” (fără reziduri de combustie ) cu o puritate cuprinsă între 96% si 99%. Introducerea azotului în camera cu atmosferă controlată se face instantaneu după producere deoarece există riscul de a se forma și  dioxid de carbon.

Instalația frigorifică menține o temperatură constantă pe toată durata depozitării legumelor și fructelor, între 2-4 grade.

Camerele cu atmosferă controlată furnizate de Horeco sunt capabile să satisfaca orice nivel de exigență. Instalațiile computerizate au un nivel ridicat de automatizare și permit o monitorizare completă a tuturor parametrilor activității din depozit. (concentratii H2O, CO2, SO2, O2, consum elctric etc) în funcție de cerințele și necesitățile fircărui client.

Pentru detalii, nu ezitati să ne contactați prin formularul de contact. Un specialist Horeco vă stă la dispoziție cu detalii și propuneri concrete pentru dezvoltarea afacerii dumneavoastră.

Viziunea noastră este de oferi clienților noștri  soluții nepoluante pentru congelare și refrigerare bazându-ne pe cercetare, tehnologie și dezvoltarea continuă a practicilor de afaceri. Vă mulțumim!

HORECO, Keep Cool! – 40 de grade Fahrenheit

Proiecte recente