SERVICE-MENTENANTA

Email
office@horeco.ro
Număr de telefon
+ 40 (758) 046 629

Peste 25 de ani experiență în industria frigului

HORECO furnizează servicii pe tot teritoriul Romaniei!

Service specializat pe toate tipurile de agent frigorific

Venim în ajutorul dumneavoastră cu consultanță gratuită în identificarea serviciilor de întreținerea instalațiilor frigorifice.

Verificarea periodică a instalațiilor frigorifice vă ajută să evitați disfuncționalitățile procesului de producție ceea ce duce la economii semnificative în timp.

Horeco poate implementa optimizarea consumului energetic ceea ce duce la scăderea costurilor de operare  a instalațiilor frigorifice.

Am creat un departament special pentru intervenții și service cu personal tehnic calificat dotat cu o flotă de 10 autoutilitare echipate complet pentru service și întreținerea instalațiilor frigorifice.

Instalațiile frigorifice furnizate de Horeco beneficiază de garanție, perioadă în care furnizăm gratuit piese de schimb originale.

Horeco furnizează sevicii integrate pentru toate sistemele de răcire industriala. Ne concentram atenția pe dezvoltarea unei bune practici de servicii în domeniul frigului. Tehnicienii HORECO verifica toate componentele sistemului de refrigerare și/sau congelare pentru a identifica eventualele probleme ce pot să apară în timpul exploatării.

Toate sistemele de congelare, refrigerare și climatizare, precum pompele de căldură necesită o inspecție și întreținere regulată.

Nu ezitați să ne contactați prin formularul nostru de contact. Vă mulțumim!

HORECO, Keep Cool! – 40 de grade Fahrenheit

Proiecte recente