SERVICII

Email
office@horeco.ro
Număr de telefon
+ 40 (758) 046 629

Peste 22 de ani experiență în industria frigului

Ca furnizor de soluții pentru sisteme de refrigerare, avem peste 22 de ani de experiență in dezvoltarea, proiectarea, construcția, întreținerea și service-ul sistemelor de refrigerare și aer condiționat. De la o simpla instalatie până la conceptul de „fabrica la cheie”, echipa noastră de ingineri detine cunostintele necesare de a implementa sisteme de refrigerare, într-o varietate vasta de opțiuni de proiectare si constructie, in functie de specificul si cerinta fiecarui client.

Acordăm o importanță deosebită conceptelor legate de eficienta energetica si protectia mediului inconjurator, de aceea folosim numai echipamente care provin de la producătorii de echipamente frigorifice recunoscuti la nivel mondial..

Actualizate permanent la cele mai recente invovatii in domeniul tehnologiei frigului,, sistemele noastre de răcire sunt optimizate atât din punct de vedre al consumului de energie, cât și al protectiei mediul înconjurător.

Cu rețeaua noastră de parteneri naționali, suntem gata să răspundem nevoilor dumneavoastra de asistenta tehnica si service, cu inteventii rapide si eficiente indiferent de ora. Deviza noastra este: „Întotdeauna aproape de tine ! ”.

Proiecte recente