CARIERE

Email
office@horeco.ro
Numar Telefon
+ 40 (758) 046 629

Vino în echipa noastră!

Vino în echipa noastră!

HORECO este o organizație structurată pe departamente, de aceea îți va fi ușor să te integrezi în echipa noastră.  Organizăm constant cursuri de calificare și perfecționare pentru a dezvolta nivelul de cunoștințe dar și pentru a ține pasul cu noile tehnologii din domeniul instalațiilor și sistemelor de congelare sau refrigerare.

Misiunea noastră este să implementăm noile tehnologii pentru congelare și refrigerare, să oferim servicii complete pentru industria alimentară și pentru centre logistice dar și întreținerea instalațiilor frigorifice funcționale. Oferim clienților noștri proiecte la cheie precum: camere frigorifice , camere albe, protecții pereți pentru industria alimentară, instalații cu atmosferă controlată , linii de sortare fructe , usi frigorifice , depozite frigorifice, depozite cu atmosferă controlată , sisteme de umidificare , automatizări frigorifice , tunele de congelare , camere pentru răcire fructe și camere pentru congelare rapidă cu tehnologie nepoluantă, cu dioxid de carbon (CO2). Mai multe detalii despre activitatea firmei poți afla aici.

Îți mulțumim  că ai avut răbdarea să urmărești mica incursiune prin HORECO. Sper că te-am convins să te alături echipei noastre, să  îndeplinim împreună misiunea propusă.   Așteptăm CV-ul tău la adresa de e-mail: office@horeco.ro

Layer
Layer
Layer
Layer
Layer
Layer

Mediu atractiv de muncă

100%

Posibilitatea de afirmare

100%

Alături de profesioniști

100%
Proiecte Recente