CAMERE MODULARE DE REFRIGERATE/CONGELATE - CAMERE CURATE
Email
office@horeco.ro
Număr de telefon
+ 40 (758) 046 629

Camere frigorifice modulare proiectate de HORECO

Keep it Cool! -40 degrees Fahrenheit

CAMERE MODULARE DE REFRIGERATE/CONGELATE

HORECO,  pune la dispoziția clientilor săi  un sistem de depozitare frigorifică pentru fructe și legume, proiectat special pentru comercianții cu amănuntul. Sistemul este alcătuit dintr-o cameră frigorifică separată, modulara, care este complet echipată cu sistem propriu de răcire.

Camerele frigorifice modulare reprezintă o soluție eficientă pentru a evita schimbări majore în structura clădirii existente. Aceste unități frigorifice modulare pot fi mutate și instalate cu ușurință fie în interiorul spațiului existent, fie într-o locație exterioară potrivită. Designul realizat de proiectanții HORECO oferă o integrare perfectă indiferent spațiul pus la dispoziție.

CAMERE CURATE

Camere frigorifice modulare furnizate de Horeco

Camerele frigorifice modulare proiectate de HORECO, sunt construite cu materiale și componente de la producători de renume mondial. Camerele frigorifice modulare sunt furnizate cu sistem de răcire și sistem de control al temperaturii, testate și gata de utilizare.

Proiectanții HORECO pun accent pe controlul parametrilor de mediu, consumul de energie, buna funcționare a utilajelor, igiena spațiului,  protecția mediului și nu în ultimul rând pentru confortul lucrătorilor.

Cei mai importanți parametri de mediu sunt:

– temperatura și umiditatea: controlul umidității este fundamental pentru calitatea produselor dar are o importanță deosebită și pentru problemele legate de coroziune, condens pe suprafețele de lucru și reducerea încărcărilor electrostatice;
– presiuni diferențiale: toate încăperile trebuie menținute la presiuni statice care sunt mai mari față de presiunea atmosferică pentru a evita orice tip de infiltrare; orice expulzare a aerului din încăpere trebuie compensată de o nouă intrare a aerului pentru a menține valoarea presiunii de mediu;
– iluminatul: nivelul iluminării, uniformitatea și culoarea luminii trebuie controlate;
– zgomot și vibrații: pot fi periculoase atât pentru lucrători, cât și pentru echipamentul propriu-zis.

Proiecte recente